Nieuws

  maandag 26 november 2007
  Regalis sponsort benefietconcert Wonderkinderen aan ’t IJ.

  Muzikale wonderkinderen geven op zondag 16 september 2007 om 15.00 uur een benefietconcert voor de Nierstichting in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam.

  Tijdens het concert treden jonge muzikale talenten op, zoals het Nederlands Jeugd Strijkorkest, de cellist Bas Jongen (14) en de twee beroemde pianobroertjes Lucas (13) en Arthur (10) Jussen.  

  Een bijzonder matineeconcert waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor het project: een nationale ‘Onderwijshelpdesk’ voor kinderen met een nierziekte en hun ouders.

  Jonge nierpatiënten moeten schoolwerk combineren met tijdrovende en vermoeiende medische handelingen. Vaak lopen ze daardoor een leerachterstand op; voor ouders én leerlingen een extra zorg. Veel scholen weten niet hoe ze deze leerlingen adequaat kunnen helpen. Daarom wil de Nierstichting een landelijke ‘Onderwijshelpdesk’ opzetten voor praktische ondersteuning en advies over (financiële) regelingen.

  Regalis steunt dit bijzondere project door het printen en de verzenden van de sponsoruitnodigingen en het advies, de creatie en productie van het programmaboekje.

   

  Voor meer informatie : www.nierstichting.nl