Nierstichting Nederland

    De Nierstichting zet zich in voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten én een betere toekomst voor nierpatiënten.

    Vanaf september 2006 is een landelijke campagne "Stop beginnende nierziekte" van start gegaan met als doel mensen op te sporen die nierschade hebben zonder dat ze dat weten.

    Onderdeel van deze campagne is de Niercheck. Regalis heeft het advies gegeven en de uitvoering verzorgd van de productie van de Niercheck, response opvang via internet, post en telefoon (voice response en call center) en de logistieke afhandeling begeleid.

    Het resultaat: met de inzet van de Niercheck als preventief middel gedurende de jaarlijkse collecteperiode is de Nierstichting erin geslaagd niet alleen meer dan één miljoen Nederlanders de Niercheck te laten aanvragen, maar ook een 7 procent hogere collecteopbrengst te realiseren.

    Dit is een overzicht van diverse projecten die Regalis voor de Nierstichting heeft uitgevoerd. Klik hier voor een korte videopresentatie, of klik op één van onderstaande foto's voor een vergroting.