Ieder bedrijf heeft een webpagina als deze. En ieder bedrijf zegt hetzelfde. Mooie woorden...wij ontkomen er ook niet aan. Maar neem na het lezen van deze pagina eens contact met ons op. Dan laten we u graag zien dat wij deze mooie beloften ook echt waarmaken!

  Volg ons

  Wat mag u verwachten?

  DM is onze passie. In alles wat we doen staat daarbij één doel voorop: uw resultaat. Dat merkt u direct als u met ons samenwerkt. U kunt vertrouwen op:

  DM kennis en ervaring

  Regalis wordt geleid door Peter van der Vorst die jarenlange ervaring heeft in (direct) marketing, maar ook in de technische kant van DM. Hij heeft dan ook een schat aan ervaring op het gebied van effectiviteit en respons, maar hij heeft ook gedetailleerde kennis van alle technische mogelijkheden. Van die ervaring profiteert u, want het moet wel heel raar lopen als we niet eerder met uw bijltje gehakt hebben. We hebben aan twee woorden genoeg en geen enkele uitdaging is te groot of te klein.

  No nonsense werkhouding

  We kunnen er wel heel ingewikkeld over doen, maar als u DM-technieken inzet wilt u twee dingen: veel respons en weinig kosten. En als het snel kan, dan graag. Nietwaar? No nonsense. Daar houden we van. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we ons flexibel opstellen (een weekendje doorwerken voor uw opdracht, moet kunnen) en dat we simpelweg hard werken om voor u resultaat te bereiken.

  Optimale service, alsof we een onderdeel van uw bedrijf zijn

  Natuurlijk is Regalis een toeleverancier voor u. Maar zelf zien we ons als uw partner op DM-gebied, een onderdeel van uw eigen bedrijf. Misschien klinkt dat als een nuance, maar het betekent wel een compleet andere werkhouding. Persoonlijke aandacht, doelgericht werken en oog voor detail staan bijvoorbeeld voorop. En efficiënt werken. Daarom heeft u altijd één en dezelfde contactpersoon en kunt u altijd rekenen op maatwerk.

  Klik hier voor onze algemene leveringsvoorwaarden