Drukwerk en Signing

Vormgeving, huisstijldrukwerk en signing op maat

Ook als het gaat om drukwerk en signing bieden wij u maatwerk en vormgeving op niveau. Een compleet nieuwe huisstijl met visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en folders. Magazines en nieuwsbrieven voor het informeren en binden van uw  achterban. Of opvallende bewegwijzering of een standinrichting voor beurzen, events en promoties. Wij regelen het snel, goed en voor een scherpe prijs.

Drukwerk van niveau

Van notitieblokjes en enveloppen tot briefpapier, visitekaartjes, flyers en magazines – al ons drukwerk is van topkwaliteit. Wij werken bovendien uitsluitend met zeer ervaren partners.

Relatiemagazine gecombineerd met online technieken

Voor het binden van uw achterban of donateurs verzorgen wij graag de ontwikkeling, productie en coördinatie van uw relatiemagazines, nieuwsbrieven of andere periodieken. We kunnen het drukwerk voorzien van unieke QR-codes of augmented reality technieken, waarmee u uw offline uitingen koppelt aan de smartphone of tablet. Door het scannen van een plaatje kunt u bijvoorbeeld een video laten afspelen die aansluit op uw online donatie- of bestelpagina.

Opvallen met signing is één van onze specialiteiten

Als het gaat om signing is alleen perfectie voor ons goed genoeg – en dat is dan ook wat wij vaak van onze klanten terug horen. We etaleren uw fonds, bedrijf of merk precies zoals u wilt. Zo zijn we bijvoorbeeld leverancier van speciale gebogen wanden voorzien van dubbelzijdig bedrukt stretch textieldoek. Deze wanden zijn uniek in Nederland – opvallend, lichtgewicht en eenvoudig op te zetten. Klik op contact en vraag de gratis brochure aan!

Scherpe prijs, strakke planning en topkwaliteit

× Contact via Whatsapp