Promo-artikelen

Van mailbare artikelen tot sprekersgeschenk

Eén-op-éen communicatie is een onmisbaar onderdeel van direct marketing en daar horen geschenken, gadgets en natuurlijk de bekende ‘bobbel in de envelop’ bij. We helpen u graag de juiste reclamedrager voor uw actie te vinden. Van mailbare artikelen tot sprekersgeschenken voor uw evenement … en alles wat daar tussen zit.

Meer response op uw mailing

De ‘bobbel in envelop’ is bedoeld om de attentiewaarde en daarmee uw respons te verhogen. Regalis heeft hiermee meer dan 20 jaar ervaring. We zijn dan ook specialist in het leveren van mailbare artikelen, zoals gepersonaliseerde pennen, bedrukte memoblokjes in allerlei vormen, tablet- en telefoondoekjes, webcamcovers of zelfs bloemenzaadzakjes. We kunnen al deze artikelen met uw logo bedrukken in één of meer kleuren.

Cadeaus en gadgets

Ook voor de ondersteuning van uw evenement of beurs zorgen wij graag voor originele weggevertjes en relatiegeschenken, uiteraard in uw huisstijl en passend bij het thema van uw evenement.

Creatief en prettig geprijsd

Wij werken met vaste leveranciers om een creatief en passend voorstel voor u te maken. U ontvangt dit voorstel met een duidelijke begroting en een strakke planning. Uiteraard verzorgen we vervolgens de productie en begeleiding, waarna we uw bestelling volgens planning persoonlijk bij u afleveren.

Scherpe prijs, strakke planning en topkwaliteit

× Contact via Whatsapp