Onze passie: direct marketing

ons doel: úw resultaat

Regalis regelt het voor u

Regalis heeft passie voor direct marketing – en daar doet u uw voordeel mee! Als coördinatie- en inkoopbureau helpen we u graag maximaal resultaat uit uw direct mailings en reclame-uitingen te halen. Schakel ons in voor het volledige traject, van ontwerp en productie tot verzending en analyse van uw DM-acties. Of laat ons een deel uitvoeren. U mag altijd een creatief voorstel verwachten met een duidelijke begroting en een heldere planning. Met meer dan 20 jaar DM-ervaring kunnen we als geen ander de beste leveranciers aan elkaar verbinden voor een optimaal resultaat. En natuurlijk bewaken wij de planning en de kosten. Zo weet u zeker dat alles perfect geregeld is.

Specialist in fondsen- en ledenwerving 

Wij zijn gespecialiseerd in DM voor goede doelen en non profit organisaties. Uw product of dienst verkopen? Abonnees, leden of donateurs werven en vasthouden? Zelfs uw ledenadministratie kunnen wij voor u verzorgen, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.
 

Zet ons in voor:

  • Uitvoering van uw volledige DM-campagnes
     

 Maar ook voor:

  • Ontwerp, coördinatie en verzending van Direct Mail
  • Ontwerp en coördinatie van reclamedragers
  • Data-analyse en verwerking van responsgegevens
  • Drukwerk en signing
  • Ledenadministratie

Waarom Regalis?

U krijgt één vaste contactpersoon met wie u snel kunt schakelen. Als u ons nodig hebt, zijn we er. Desnoods 20 uur per dag. We werken zorgvuldig, snel en oplossingsgericht. Onze leveranciers gebruiken de nieuwste en vaak kostenbesparende online en printtechnieken. En misschien wel het belangrijkst: we hebben passie voor het vak en doen er alles aan om maximaal rendement uit uw acties te halen. Daarmee maken we het verschil – ook voor u! 

Scherpe prijs, strakke planning en topkwaliteit

Direct mail

Van idee tot realisatie.
Van ontwerper tot adressenleverancier.
Van drukker tot verspreider.
Dat vraagt om bewaking. Door ons, met efficiënte terugkoppeling.
U blijft zich richten op uw kernactiviteiten.

Drukwerk & Signing

Of het nu gaat
om huisstijl of programmaboek,
om poster of etiket,
om nieuwsbrief of roll up banner:
het door u gekozen ontwerp vraagt om de beste druk op de mooiste materialen, kostenbewust.

Promo-artikelen

Verkopen van uw product of dienst.
Werven van abonnees of donateurs.
Verstevigen van de band met uw achterban.
We vinden verrassende promo’s die u helpen uw resultaat te bereiken.

Off- en online

De combinatie
van print en digitaal,
van sociaal en techniek, van actie en reactie.
Integrale DM-campagnes, landingspagina voor uw evenement of
presentatie van uw bedrijf. Voor het maximale resultaat.

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst

Meer dan 20 jaar ervaring in (direct) marketing en in de grafische en technische kant van DM. Van die ervaring profiteert ú, want het moet wel heel raar lopen als we niet eerder met uw bijltje hebben gehakt. Zeker in fondsenwerving hebben we specifieke expertise.

We voelen ons onderdeel van uw bedrijf. Dat betekent: persoonlijke aandacht, doelgericht en efficiënt werken, oog voor detail. Eén contactpersoon en vanzelfsprekend maatwerk.

Esther van der Vorst

Esther van der Vorst

Traffic manager, bewaker van deadlines en budgetten. En met eigen specialisatie: selectie en inkoop van verrassende premiums, on site assistentie bij evenementen en congressen, advies over onderscheidende signing, inrichting en layout van websites.

We kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar u wilt twee dingen voor uw actie: veel respons en weinig kosten. En snel. Nietwaar? No nonsens. Daarom kunt u vertrouwen op onze flexibele instelling en onze verrassende oplossingen.

× Contact via Whatsapp